Cum pot să cumpăr online?

Plasarea unei comenzi către magazinul online mieresanpetru-moldovan.ro presupune ca dvs. sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului menţionate în secţiunea "Condiţii şi termeni de utilizare".

Comanda pe e-mail

Vizualizaţi şi selectaţi produsele apicole dorite şi trimiteţi un mail prin care precizaţi produsele, numărul de bucăţi, modalitatea de livrare şi datele dvs de contact. În urma trimiterii comenzii veţi primi un mail de la mieresanpetru-moldovan.ro prin care vi se va cere să confirmaţi comanda. Trebuie să revizuiti conţinutul comenzii, informaţiile de facturare şi de livrare. Daca au intervenit modificări faţa de datele pe care le-aţi transmis prima dată, vă rog să anunţaţi. După ce reconfirmaţi comanda, mail-ul dvs va ajunge la operatorii magazinului online şi veţi fi contactat telefonic pentru confirmarea şi livrarea acestei comenzi. De asemenea, veţi primi prin email un mesaj de confirmare a trimiterii comenzii.

Comanda telefonică

Alegeţi produsul sau produsele dorite, notaţi codul acestora şi apoi sunaţi la unul din numerele de telefon:

0740226574 / 0745018480 / 0723572790

Comanda online

Pentru a putea comanda direct de pe magazinul online mieresanpetru-moldovan.ro este necesar ca browserul dvs. să permită utilizarea cookie-urilor şi să fie activat Javascript.

Pentru a efectua o comandă prin intermediul magazinului online este necesar să aveţi un cont de utilizator activ pe site-ul magazinului online mieresanpetru-moldovan.ro.

Procedura de înregistrare a contului de utilizator este simplă şi rapidă. Înregistrarea contului dvs. de utilizator poate fi făcută şi ulterior adăugării produselor în coşul de cumpărături. Pentru a putea finaliza şi trimite comanda dvs. veţi avea însă nevoie de acest cont de utilizator.

Dacă nu aveţi un cont de utilizator, înainte de finalizarea comenzii dvs. veţi fi invitat să parcurgeţi un pas suplimentar şi să creaţi acest cont.

Dacă aveţi deja un cont vă puteţi conecta la el accesând link-ul "Intraţi în cont" din pagina "Magazin online" şi introducând adresa de email şi parola pe care le-aţi utilizat la crearea contului.

În cazul în care aveţi deja un cont însă aţi uitat parola de acces, sistemul vă pune la dispoziţie un formular prin care să vă recuperaţi parola uitată. Trebuie doar să introduceţi adresa de email utilizată la crearea contului în formularul de reamintire a parolei şi să efectuaţi click pe butonul "Recuperare parola". Daca adresa de email este valida şi este asociată unui cont activ, veţi primi în scurt timp un mesaj de reamintire cu parola uitată.

Paşii pentru a comanda online:

1) Adăugaţi produsele dorite în coşul de cumpărături.

Puteţi adăuga produse în coş fie efectuând click pe butonul afişat în dreptul produsului dorit în cadrul listelor de produse, fie efectuând click pe produs şi trăgându-l în coşul de cumpărături. Imediat după una din aceste acţiuni veţi ajunge în pagina "Conţinutul coşului de cumpărături".

Ajustaţi cantităţile şi produsele din coşul de cumpărături.

În pagina "Vezi coşul" puteti să realizaţi următoarele acţiuni:

- ajustarea cantităţilor dintr-un anumit produs prin modificarea numărului de bucăţi din coloana "Cantitate", preţul recalculându-se automat
- ştergerea unui articol din cşsul de cumpărături prin efectuarea unui click pe butonul "x" din dreapta sus a produsului
- ştergerea conţinutului întregului coş de cumpărături prin efectuarea unui click pe butonul "Goleşte coşul" din partea de jos a tabelului cu conţinutul coşului de cumpărături
- alegerea metodei de livrare preferate prin selectarea unei opţiuni din lista de metode de livrare puse la dispoziţie de sistemul de comandă
- întoarcerea în paginile site-ului prin click pe orice link din meniu sau prin click pe butonul "Continuă cumpărăturile"
- cofirmarea comenzii şi trecerea la etapa următoare a procesului de finalizare a comenzii prin efectuarea unui click pe butonul "Mergi la casă". Veţi fi direcţionat spre pagina de autentificare (pentru clienţii care nu sunt conectaţi la contul lor de utilizator) sau spre pagina de confirmare a comenzii.

Din paginile site-ului www.mieresanpetru-moldovan.ro puteţi să ajungeţi în orice moment în pagina "Vezi coşul" dacă faceţi click pe pictograma din caseta "Vezi coşul" aflat în partea dreaptp sus a paginilor.

2) Confirmaţi comanda dvs.

Odată ajunşi în pagina de confirmare a comenzii trebuie sa revizuiţi conţinutul coşului de cumpărături, informaţiile de facturare şi de livrare.

- verificaţi informaţiile de facturare şi de livrare. Dacă au intervenit modificări faţă de datele pe care le vedeţi afişate, daţi click pe link-ul din partea de jos a tabelului pentru a le modifica înaintea trimiterii comenzii
- verificaţi conţinutul coşului de cumpărături preluat din pagina anterioară. Dacă aveţi de modificat ceva, daţi click pe butonul "Coş de cumpărături" pentru a reveni în pagina anterioară
Dacă toate informaţiile din aceasta pagina sunt corecte, faceţi click pe butonul "Continuă". Comanda dvs. va ajunge la operatorii magazinului online şi veţi fi contactat telefonic pentru confirmarea acestei comenzi. De asemenea, veţi primi prin email un mesaj de confirmare a trimiterii comenzii.

3) Contul de utilizator

Avantajele creării contului de utilizator al magazinului online mieresanpetru-moldovan.ro:

Pentru comenzile ulterioare, datele dvs. de identificare vor fi disponibile imediat, prin simpla conectare la contul de utilizator creat anterior.
Contul de utilizator vă dă posibilitatea să vizualizaţi istoricul comenzilor efectuate (în secţiunea istoric comenzi)
Vă rugăm ca înaintea efectuării unei comenzi să completaţi atât datele dumneavoastră de contact cât şi adresa de livrare în secţiunea contul meu.