Diplome şi certificate obţinute de-a lungul anilor

    Acest site de promovare a produselor apicole a luat naştere la solicitarea şi din dorinţa de a ajuta consumatorii fideli, care nu au timp să se aprovizioneze sau care nu locuiesc în Braşov.

    Am deschis acest magazin online pentru a promova produsele naturale, autentice, sănătoase şi efectele benefice ale produselor stupului. Activitatea care stă la baza afacerii noastre, cu o vechime de peste 28 ani, este cea de producţie şi vânzare de miere naturală, faguri cu miere, polen, căpăceală, păstură, apilarnil, lăptişor de matcă, propolis şi tinctură de propolis.

    Albinuţele noastre vă pun la dispoziţie miere de salcâm, de tei, de floarea-soarelui, polifloră, de rapiţă, de valeriană, de fâneaţă, de zmeur, propolis brut sau sub formă de tinctură, faguri cu miere, căpaceală, păstură.

    Suntem o familie de apicultori din comuna Sânpetru, jud. Braşov care se ocupă cu apicultura de peste 28 de ani. Având la bază o experienţă bogată, oferim produse apicole de cea mai înaltă calitate, apreciate atât în ţară cât şi în străinătate.

    În prezent deţinem peste 130 familii de albine, cu care mergem în pastoral (rapiţă, salcâm, tei, floarea soarelui, valeriană, zmeur, mană, fâneaţă) pentru a asigura stupilor un cules continuu în flora naturală şi a nu fi nevoiţi să intervenim în stimularea stupilor cu sirop de zahăr, fapt ce ar duce la alterarea calităţii mierii şi a produsului final care ajunge la consumator.

    Credem că un stil de viata armonios şi echilibrat ne ajută să ne păstrăm sănătoşi la trup, minte şi suflet!

    Pentru a beneficia de efectele şi principiile active ale produselor apicole am conceput combinaţii cu miere, în care pe lângă miere se regăsesc fructe sau seminţe, toate acţionând împreună pentru prevenirea sau tratarea in mod natural a diverselor afecţiuni. Suntem foarte atenti la calitatea produselor şi serviciilor noastre!

    Vrem să venim în întâmpinarea celor care doresc să consume produse apicole naturale, achiziţionate direct de la apicultor, oferind produse de cea mai înaltă calitate, pe care le consumăm şi noi. 

    Online ne puteţi vizita şi pe facebook la https://www.facebook.com/mieresanpetrubrasov/

    Iar dacă sunteţi din Braşov, ne puteţi vizita la adresa din Str. Dobrogei nr 6, Sânpetru, Braşov. 

    Persoanele din Braşov care vor să comande online de pe aces site, vor primi direct acasă produsele, fără alte taxe de transport, cu condiţia ca valoarea totală a comenzii să fie de cel puțin 100 RON.

    Dacă nu vă aflaţi în Braşov, vă rugăm să comandaţi produsele dorite online şi le veti primi prin intermediul unui serviciu de curierat rapid sau Poşta Română.