Mărțișoare

 5 lei / bucata

De 1 si 8 martie oferiți un mărțișor deosebit de dulce - un borcănaș de miere cu fagure!

Cadouri

33 lei/pachet

Conţin: două tipuri de miere (la alegere între salcâm, fâneaţă, valeriană, miere cu miez de nucă) şi un fagure cu miere sau o tinctură de propolis + un clopoţel pentru bradul de Crăciun inclus în pachet!

Bine aţi venit în delicioasa lume a mierii şi a albinelor hărnicuţe! Sperăm să găsiţi multe informaţii utile şi benefice, să vă trezim curiozitatea şi, totodată, interesul pentru acest produs natural miraculos, care este nu numai un aliment gustos, dar şi un medicament natural de excepţie.

Mierea este un produs apicol obţinut prin transformarea şi prelucrarea nectarului sau a manei de către albine şi depozitat în celulele fagurilor pentru a constitui hrana populaţiei din stup. 

Acţiunile terapeutice ale mierii sunt binecunoscute, aceasta având acţiune antibiotică, cicatrizantă şi calmantă.

Mierea de albine este un puternic energizant natural, furnizând organismului vitaminele şi mineralele de care are nevoie.

Consumul de produse apicole (miere, polen, propolis, lăptişor de matcă, apilarnil, ceară, păstură) contribuie la fortificarea şi imunizarea organismului, dar şi la evitarea şi prevenirea multor afecţiuni.